Portfolio

Scouting de Watergeuzen

Verolme Development heeft voor scouting de Watergeuzen in Vlissingen een website ontwikkeld. De website staat inmiddels online en is volledig functioneel. De website kent een responsive design en kent functies als een nieuwsblog, slideshow, foto-albums, sponsorenpagina, een apart gedeelte voor het bestuur en nog veel meer. De website kunt u bekijken op www.wg3.nl.

Media Markt Middelburg

Voor de Media Markt vestiging Middelburg heeft Verolme Development een intern onderzoek uitgevoerd omtrent Business Proces Management. Dit onderzoek is uitgevoerd aan de hand van het INK-model. Aan de hand van dit model heeft Verolme Development vragenlijsten opgesteld en deze uitgezet onder het personeel. Vervolgens is er aan de hand van de resultaten van deze vragenlijsten een onderzoeksrapport geschreven, waar een adviesrapport op volgde. De Media Markt is intern overgegaan tot het doorvoeren van deze adviezen.

Kapsalon Willia

Verolme Development en Kapsalon Willia doen al een aantal jaar zaken. Een aantal jaar geleden ontwikkelde Edwin Verolme al een website voor Kapsalon Willia. Toen de huidige eigenaresse, Debby, de zaak overnam, kwam er een nieuwe website met een nieuw design. Nu afgelopen jaar de hele kapsalon verbouwd is en de kapsalon een nieuwe huisstijl kreeg, heeft Verolme Development een nieuwe website ontwikkeld in Drupal.

CGK Zaamslag

Voor de Chr. Ger. Kerk te Zaamslag heeft Verolme Development een website ontwikkeld. Deze website bevat naast een grote hoeveelheid informatie over de verschillende verenigingen binnen deze gemeente ook een luisterarchief en een live audio-feed waarmee kerkdiensten op zondag live beluisterd kunnen worden.

Duurzaam Afvalbeheer Zeeland

Voor Duurzaam Afvalbeheer Zeeland heeft Verolme Development al meerdere projecten en diensten uitgevoerd. Zo heeft Verolme Development de visitekaartjes van de medewerkers van Duurzaam Afvalbeheer Zeeland ontworpen, de website ontwikkeld en een aantal banners ontworpen. Daarnaast heeft Verolme Development een bijdrage mogen leveren in het ontwerpen van de belettering voor de VW Caddy van Duurzaam Afvalbeheer Zeeland.