Bedrijfsprofiel

Verolme Development is een jong studentenbedrijf dat zich richt op IT-Dienstverlening en consultancy. Hierbij kan men denken aan praktische zaken als het ontwikkelen van een website of database, maar ook aan interne onderzoeken zoals bijvoorbeeld procesmanagement, change management, een pakketselectie of andere zaken. Klik hier voor meer informatie over de diensten van Verolme Development.

Geschiedenis

Verolme Development is in 2013 opgericht door HBO-ICT student Edwin Verolme. Hij studeert HBO-ICT: Business & Management aan de HZ University of Applied Sciences te Vlissingen. Om de theorie direct uit te oefenen op de praktijk heeft hij Verolme Development opgericht.

Verolme Development is begonnen als een bedrijf wat enkel websites ontwikkelde. Daarnaast ontwierp en onderhield Verolme Development in de beginfase deze websites. Nu de vaardigheden van de oprichter zijn gegroeid levert Verolme Development niet alleen websites, maar focust Verolme Development zich ook op andere zaken zoals database-ontwikkeling en consultancy. Verder levert Verolme Development in overleg met de klant ontwerpen voor bijvoorbeeld banners, flyers e.a..